Pallontallaajat.net
Valikko

Safarin parhaat puolet?

Kuinka monta peppua mahtuu safarialbumiin? Reissulta palatessani ja kuvia katsoessani havahduin hauskaan faktaan. Takapuolia valokuvat täynnä. Kertovatko toistensa perään ilmestyvät peppukuvat heikoista kuvaustaidoistani vai yrittävätkö eläimet viestittää jotain. Sitä voidaan jäädä miettimään.

Melkein jokaisesta eläimestä olen saanut tallennettua tämän takamusosaston. Kuvakulma on siis ollut kohdillaan. Toisaalta, pari tämänkin postauksen kuvista kuuluu omien lemppareiden joukkoon, joten ehkä eläimet ovat taas tienneet enemmän.

Krugerin kansallispuiston safarielämys oli kyllä niin paljon enemmän kuin mitkään parhaimmatkaan kuvat onnistuvat viestittämään. Näiden vapaiden luontokappaleiden seuraaminen näkökulmasta huolimatta oli jotain sanoinkuvaamatonta. Huolettomasti leikkivät apinat, ruohikoissa nautiskelevat kissaeläimet ja vahvuutta uhkuvat sarvikuonot, mm. näiden hämmästely sai aikaan tunteita, joita en ole koskaan aikaisemmin kokenut. So no butt, no glory!

Jos et ole aikaisemmin eksynyt sivuilleni niin käy ihmeessä kurkkaamassa aiemmat postaukseni kyseisestä safarista. Saatat löytää myös eläinten kasvokuvia. Erinomaisen oppaan ansiosta sain kokemuksen lisäksi myös aivan mielettömiä taltioita. Opas kun tuntui jo eläinten ripsien asennosta tietävän, mihin suuntaan ne ovat seuraavaksi matkaamassa. Voi siis olla, että ilman opasta nämä tosiaan olisivat albumini ainoat otokset. Kuinka monella muulla on muistikortit täynnä toinen toistaan mallikkaampia peppuja?

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

2 Kommentit

  • Vastaa Suunnaton 26.6.2018 15:22

    Täytyykin käydä omat safarikuvat läpi tällä ajatuksella 🙂 Kovin montaa peppukuvaa ei tule heti mieleen, mutta paras omien safarikuvieni peppukuva on ehdottomasti virtahevoista. Tietä ylittämässä olleet äiti- ja vauvahippo ilmestyivät yllättäen eteen mutkan takaa. Oli aivan käsittämättömän hieno tuuri nähdä virtahepoja kuivalla maalla – ja vieläpä, kun toinen eläimistä suloinen pikkuvirtahepo <3

  • Vastaa Villi lapsi 27.6.2018 10:34

    Oi kuulostapa taianomaiselta tuo virtahevon kohtaaminen vauvan kera, ihanaa! Itseasiassa nyt kun kerroit tuosta virtahevosta niin se olikin mulla varmaan ainut yksilö, josta peppukuvaa ei ollut. Varmaan juuri siitä syystä, että pulivat siellä vedessä koko ajan 🙂

  • Jätä vastaus