Pallontallaajat.net
Valikko

Allekirjoittanut

Hei vaan lukijaystävä ja ihanaa, että olet bongannut mun sivuston! Tämä matkablogi on saanut alkunsa vuoden 2017 alussa, kun vihdoin ja viimein päätin toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja ruveta raapustamaan seikkailujani avoimesti. Olen aina pitänyt matkoillani päiväkirjaa (ihan sellaista kynä-paperi-versiota) ja välillä olen jäänyt miettimään, että näitä juttujahan olisi kiva julkaista. Eräänä pimeänä ja sateisena tammikuun iltana matkapäiväkirjan äärellä huokaillessani päätin vihdoin ryhtyä tuumasta toimeen.

Ennen varsinaista blogin aloitusta meikäläinen on kerennyt reissata suuntaan jos toiseenkin, minkä vuoksi osa postauksista sijoittuu pieniin muisteloihin vuosienkin päähän. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä, eikö matkustamisessa ole kyse juuri kokemusten keräämisestä ja sen jälkeen niihin palaamisesta aina uudelleen ja uudelleen 🙂

Minä olen tuohon kuuluisaan reissukipinään saanut kosketuksen aikoinaan 19-vuotiaana, jolloin jätin Naantalin auringon taakseni ja rupesin työkseni luistelemaan maailmaa kiertävässä jääshowssa. Kaksi vuotta vierähti kierrellen Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Japania. Vaikka nuo pari vuotta reissasikin 24/7, tuntui se kaikki vasta jälkeenpäin alulta. Matkusteluun kun ei tuo matematiikka minun mielestäni oikein päde. Mitä enemmän matkustaa, sitä enemmän on paikkoja, joissa ei ole käynyt, loogistako? Onneksi niitä kohteita kuitenkin riittää, sillä näistä unelmista ja suunnitelmista ei tule loppua!

Tervetuloa seuraamaan erään levottoman sielun stooreja vinkkeineen (ja kommervinkkeineen) reissaamisesta ja sen tuomasta nautinnosta!

”Love her but leave her wild.” – Atticus

Ota yhteyttä: juliaroivanen@gmail.com